καλύτερες παπουτσια

Αποστολή & Επιστροφές

Αποστολή

Όλες οι διεθνείς αποστολές μεταφέρονται μέσω της DHL που εκφράζεται κυρίως στο λιανικό εμπόριο. Μετά την τοποθέτηση παραγγελιών, ελέγξτε το email σας για να λάβετε επιβεβαίωση παραγγελίας. Η διεθνής ναυτιλία διαχειρίζεται η Air International DHL Express Company, συνήθως μέσα σε 3-7 ημέρες.

Ανταλλαγές

Δεχόμαστε ανταλλαγές για διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αρχικής παραγγελίας. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν στείλετε τα στοιχεία πίσω. Όλα τα στοιχεία που μας αποστέλλονται πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση που δεν φοριέται, αλλάζει ή πλένεται, με όλες τις ετικέτες επισυνάπτονται. Φθαρμένα ή βρώμικα αντικείμενα θα σας επιστραφούν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Θα δεχτούμε τα στοιχεία επιστροφής, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με την επιστροφή της διεύθυνσης αποστολής πριν από την αποστολή των στοιχείων πίσω. Όλα τα στοιχεία που μας έχουν αποσταλεί πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δηλαδή να μην φοριούνται, να μεταβάλλονται ή να πλένονται, με όλες τις ετικέτες να επισυνάπτονται. Φθαρμένα ή βρώμικα αντικείμενα θα σας επιστραφούν.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Θα πρέπει να ζητηθεί η ακύρωση μιας παραγγελίας πριν από την αποστολή της παραγγελίας. Διότι επεξεργαζόμαστε όλες τις παραγγελίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα εντός 2-5 ωρών από την τοποθέτηση των παραγγελιών και δεν είμαστε πάντα σε θέση να ακυρώσουμε μια παραγγελία μετά την τοποθέτησή της.